Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Eltjänst i Älmhult logotype

Samarbetespartners

Här är våra samarbetspartners. Klicka på länkarna för att komma till deras hemsidor. 

Belid

Bellalite

Designlight

Hide-a-lite

Medlemskap

Vi är medlemmar i följande organisation


eio

El

El

El i och runt Älmhult

 

2003 startade Eltjänst Älmhult AB - En elektrisk firma som kan allt när det gäller el. Eltjänst Älmhult AB har idag 11 anställda och 4 delägare, några har arbetat med el sen 70-talet. Med lång erfarenhet är kunskapen och expertisen mycket hög. Allt arbete utförs med största noggrannhet och god service. Eltjänst Älmhult AB är ett företag med många nöjda kunder. Bland kunderna finns allt från kommun och landsting till företag och privatpersoner.

 

"Jag har provat på alla elfirmor i Älmhults kommun, men Eltjänst får medalj. Noggrann och Säker på sin sak!" Kund i Älmhult

Elektriker med erfarenhet

Eltjänst Älmhult AB utför alla typer av elinstallationer. Vi har lång erfarenhet av branschen och håller mycket bra kvalitet på arbetet vi utför och vårt fokus ligger alltid på kunden.

 

Vi kan hjälpa dig med:

  • Data 
  • Larm 
  • Belysning 
  • Nätverk 
  • Tele 
  • El 
  • Solceller

 

Förutom alla elinstallationer vi utför har vi även försäljning av vitvaror och belysning. Vi har inga varor på lager utan tar hem produkter utefter kunds önskemål och beställningar. Våra grossister är Ahlsell, Elektroskandia, Moel, SelgaSolar och Storel. Vill du veta mer om våra tjänster och produkter? Kontakta oss gärna!

Kontakta oss

Telefon: 0476-163 60

Adress: Brogatan 14, 343 31 Älmhult

Fax: 0476-164 60 

E-post: info@eltjanstalmhult.se

Kontakt

Eltjänst Älmhult AB


Brogatan 14
343 31 ÄLMHULT

Kontakta oss
Email
Tel: 0476-163 60