Laddstationer

Laddstationer i Älmhult

Många har insett att fordon med fossila bränslen inte är hållbara, de har därför bytt från gamla dieselbilar till elbilar. Har man elbil kan man få elbilsladdare installerade i anslutning
till tomten.

Elbilen är den ultimata bilen för människor som kör fler korta sträckor än långa. Med elbilar försvinner behovet av dyr bensin, istället är allt som behövs en laddstople eller laddstation till bil.

Det finns just nu tre sorters olika varianter av elbilsladdare, som alla används för olika sorters laddning. Den variant som används för hemmabruk kan ladda en elbil under natten, då på låg effekt. Den låga effekten gör att energiförbrukningen hålls låg.

Privatpersoner som får laddstationer installerade i hemmet kan ansöka om bidrag från Naturvårdsverket. Bidraget är för privatpersoner som har valt att installera en laddstation efter 31 december 2017. Bidraget som betalas ut är på hälften av kostnaden för laddstolparna, samt hälften av kostnaden för installationen av dem. Dock inte mer än 10 tusen kronor totalt.

Vill ni få laddstolpar installerade hemma hos er eller på företaget? Kontakta oss på Eltjänst Älmhult.

Laddstationer

Våra tjänster

Kontakta oss

Adress

Brogatan 14 343 31 ÄLMHULT

Telefon

Tfn 0476-163 60

Email

info@eltjanstalmhult.se

Frågor eller offert?

Har du frågor om våra tjänster eller önskar prisuppgifter på ett uppdrag? Hör gärna av dig!